Het TONZON vloerisolatiesysteem kan worden toegepast bij alle vloersoorten. Zelfs wanneer onder de vloer een garage of kelder zit is de vloerisolatie toepasbaar. Vreedeveld Isolatie kan tevens vloerisolatie plaatsen wanneer er een minimale kruipruimte aanwezig is of als de vloer al is geïsoleerd met ander isolatiemateriaal. Wij zorgen ervoor dat u te allen tijde kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat en ook nog eens bespaart op uw energiekosten.

De isolatie van uw kruipruimte

De meeste kruipruimtes zijn relatief vochtig of nat. Het TONZON vloerisolatie systeem waarmee Vreedeveld Isolatie werkt, werkt tweeledig. Enerzijds stopt het de verdamping van vocht uit de kruipruimtebodem en wordt de vloer geïsoleerd. Anderzijds, doordat de vloer veel warmer is door het isoleren, is deze droger. Hierdoor heeft u geen last meer van schimmel en minder huisstofmijten.

Vloerisolatie door middel van TONZON Thermoskussens

De werking van vloerisolatie door middel van TONZON Thermokussens kunt u het best vergelijken met de werking van de welbekende thermosfles. De kussens in het thermokussen voorkomen de uitwisseling van warmte tussen de onderzijde van de vloer en de kruipruimte. De warmte blijft hierdoor in de kamer op de vloer en verdwijnt niet naar de onderzijde. Deze vorm van isolatie kunt u vergelijken met passieve vloerverwarming. De verdeling van de temperatuur wordt gelijkmatiger, en de vloer en het plafond zijn praktisch even warm.

Vloerisolatie met Bodemfolie

Het plaatsen van bodemfolie voorkomt dat er vocht uit de bodem in de kruipruimte komt. Een niet of slecht geïsoleerde vloer laat veel warmte door. Deze warmte zorgt voor verdamping van vocht in uw kruipruimte. Dit gaat ten koste van het leefklimaat in uw woning en uiteraard ook van uw energierekening. Neem vrijblijvend contact op met Vreedeveld Isolatie bv en laat u adviseren over de toepassingen in uw woning of kantoor.

 

De voordelen van TONZON vloerisolatie:

- Een hoge isolatiewaarde door unieke manier van weerstand opbouw
- Vervaardiging van de TONZON thermoskussens kost in vergelijking tot andere isolatiematerialen weinig grondstof en energie.
- Gewicht van de thermoskussens zijn gemiddelde 30 gram per m2
- Polyurethaan is niet verwerkt in het materiaal net zoals chemische brandvertragers. Hierdoor zijn er bij tests door de brandweer weinig chemische stoffen gemeten.
- De combinatie met anti-radon/condens folie geeft een perfecte isolatiewaarde van uw vloer en/of kruipruimte en gaat de vorming schimmels en vochtproblemen tegen. U kunt uw kruipruimte dan zelfs als opslagruimte gaan gebruiken.

 

Wenst u meer informatie over tonzon vloerisolatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACT