Muren goedkoop en met weinig ruimteverlies isoleren.

Uw muren voordelig isoleren en weinig ruimteverlies? Dat kan met de thermosheets van  Vreedeveld Isolatie. Thermosheets krijgt uw voorzetwand dezelfde isolatiewaarde met minder ruimteverlies en tegen lagere kosten. De muur isolatie kent hetzelfde principe als alle Vreedeveld materialen: de lucht wordt opgesloten tussen twee reflecterende lagen en vormt zo een goed isolerende deken.

De thermosheets zijn ten opzichte van andere muur isolatiesystemen relatief voordelig. Tevens is er minder hout nodig omdat er gebruik wordt gemaakt van zogenaamde koudebrug-onderbrekers. Koudebrugonderbrekers zijn blokjes drukvast isolatiemateriaal en geleiden 4 tot 6 keer minder warmte dan hout. De voorzetwand “zweeft” hierdoor thermisch en akoestisch van de buitenmuur. Hierdoor bespaart u veel energie en verdient deze investering zichzelf weer terug.

U kunt ons muur isolatiesysteem gebruiken bij zowel enkel steens muren als bij het isoleren van spouwmuren aan de binnenzijde. De gemiddelde terugverdientijd van de thermossheets is 1,5 à 3 jaar, afhankelijk van de door u gekozen isolatiewaarde.

Wenst u meer informatie over tonzon vloerisolatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACT