Naast de particuliere markt werkt Vreedeveld Isolatie B.V. voor onder meer woningbouwcorporaties, aannemers en overheden.

Vreedeveld Isolatie realiseerde onlangs nog, voor een grootschalig isolatieproject in de Vogelenbuurt te Utrecht,  de vloerisolatie van vele woningen. Door middel van de dubbele TONZON aanpak met bodemfolie en thermoskussens zijn deze woningen optimaal geisoleerd. Dit project is met succes afgerond en heeft als resultaat, tevreden bewoners en een hoge energiebesparing. 

Wij werken regelmatig samen met aannemers voor de isolatie van nieuwbouwwoningen of het isoleren van bestaande woningen voor woningbouwcorporaties. De kosten voor vloerisolatie middels het TONZON-systeem zijn relatief laag. De besparing op energie is echter aanzienlijk. De toepassingsmogelijkheden voor vloerisolatie met thermokussens zijn dan ook legio te noemen.

Het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie (NIBE) heeft in 2002 een milieuclassificatie opgesteld voor de meest gebruikte vloerisolatiematerialen. Daarbij komt TONZON als beste uit de bus.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en bieden advies op maat. Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.